Raadslid

Dennis Vijver

Dennis Vijver

Over Dennis Vijver

Eerst zal ik mij kort voorstellen. Mijn naam is Dennis Vijver, 47 jaar jong, getrouwd met Marianne en heb een zoon Daan van 15 jaar. Zelf werk ik inmiddels bijna 30 jaar binnen de gezondheidszorg als begeleider.

Ik ben een ambitieuze en dynamische jongen die op alle vlakken van de PvdA zowel lokaal en landelijk iets wilt betekenen. Ik beschouw mezelf als een ondersteuner die de menselijke maat waar het kan in zijn adviezen terug laat horen.

Ik probeer de sociale componenten van een stuk naar voren te halen. Ditzelfde wil ik ook graag gaan doen door de combinatie te maken met wat ik van de inwoners te horen krijg, te proberen te vertalen in beleidsdoelstellingen voor het bestuur, de afdeling en de verkiezingsprogramma’s. Dit alles doe ik met de sociaaldemocratische waarden en PvdA-beginselen in mijn achterhoofd. Daarom acht ik mij waardevol voor de PvdA Eemsdelta. Ik ben bereid om mijn tijd te investeren en in te plannen waar nodig om als raadslid op deze manier van dienst te kunnen zijn.

Mijn ambitie:
“De juiste zorg op de juiste plaats”.
“Daarnaast een socialere samenleving”.
“Terug naar het ouderwetse “noaberschap””.
“Versterk het platteland”.