De “Rode Taart” ondanks Corona weer uitgereikt.

12 mei 2020

De Rode Taart actie van de PvdA stond een tijdje stil.
Iedere maand wordt een rode taart als waardering uitgereikt aan vrijwilligers en/of vrijwilligersorganisaties.
Vanwege het verbod om in groepen bij elkaar te komen, heeft het uiteik schema tot jl. vrijdag vertraging opgelopen.
Want wat is er nou leuker dan om op 1 mei van de de taart aan te bieden aan vrijwiligers die op de dag van de arbeid aan het werk zijn.
De keuze viel dan ook al snel op de vrijwilligers van Havenstad FM.
Zij waren tijdens lunchradio maar met z’n drieën in de studio, zodat 1.5 meter afstand gemakkelijk in acht kon worden genomen.
Daarom brak de PvdA Eemsdelta tot grote verbazing en verrassing van Jan, Dirk en Henk geheel onverwacht in, in de uitzending van lunchradio.

De “Rode Taart” ondanks Corona weer uitgereikt.

De Rode Taart actie van de PvdA stond een tijdje stil.Iedere maand wordt de rodee taart als waardering uitgereikt aan vrijwilligers en/of vrijwilligersorganisaties.Vanwege het verbod om in groepen bij elkaar te komen, heeft het uiteik schema tot jl. vrijdag vertraging opgelopen.Want wat is er nou leuker dan om op 1 mei van de de taart aan te bieden aan vrijwiligers die op de dag van de arbeid aan het werk zijn.De keuze viel dan ook al snel op de vrijwilligers van Havenstad FM.Zij waren tijdens lunchradio maar met z’n drieën in de studio, zodat 1.5 meter afstand gemakkelijk in acht kon worden genomen.Daarom brak de PvdA Eemsdelta tot grote verbazing en verrassing van Jan, Dirk en Henk geheel onverwacht in, in de uitzending van lunchradio.https://eemsdelta.pvda.nl/nieuws/de-rode-taart-ondanks-corona-weer-uitgereikt/

Geplaatst door PvdA Eemsdelta op Dinsdag 12 mei 2020